maurerhauesl.com

Das Maurerhäusl

 

 

 

Het Maurerhäusl

 

Ons Maurerhäusl heeft drie sfeervolle, traditioneel ingerichte appartementen, waarin comfort voorop staat. Het Maurerhäusl hoort bij de boerderij, die gerund wordt door de boer en zijn vrouw. Dochter, schoonzoon en kleindochter hebben, met veel enthousiasme en jonge moed, de leiding van de camping op zich genomen.

 

De boerderij en het huis liggen aan de rand van Hochfilzen, een knus dorp met 1200 inwoners. Het dorp ligt in het PillerseeTal, in de Kitzbüheler Alpen. Het dorp staat bekend vanwege de grote sneeuwzekerheid en het jaarlijks terugkerende Biatlon, wat veel gasten van over de hele wereld aantrekt.

 

Langs de weg van Hochfilzen naar St. Ullrich am Pillersee staat het Maurerhäusl. De ideale omgeving voor iedereen die op zoek is naar rust, vrijheid, natuur en bergen. Als bonus is er de boerderij, met verschillende dieren en de mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

 

Vlakbij is de Wiesensee, een rustig gelegen meer met Kneippanlage, voor bijv een picknick bij het water.

 

Tegenover het Maurerhäusl is het Wiesenseegasthof, waar u zich kunt laten verwennen met heerlijke gerechten, mocht u in de vakantie eens niet willen koken.

 

Voor uw gemak is er broodjesservice en kunt u op de boerderij ook brood, kaas, etc kopen. Een supermarkt is op 1,5 km afstand.

 

De bushalte is op 800 m, net als de Bergbahn.

 

 

 

 

 

Actueel nieuws!

 

De camping is geopend

 

Meer…

 

Aktuelles